ASICS Brand Ambassador - bijbaan (12 uur)

Functieomschrijving

Wil jij 1 van de grootste spelers op het gebied van sportkleding/schoenen helpen om de NR 1 positie te behouden en verder uit te breiden? Dan gaan wij jou helpen te winnen! Jij met je passie voor sport en ervaring met sales, wij met onze trainingen vanuit de CPM Sales Academie, een goed salaris + additionele voorwaarden én natuurlijk een volledig gesponsorde outfit. Meld je aan en we gaan beginnen!


! Het is een harde eis dat je ervaring hebt in de direct sales of een vergelijkbare functie. Graag alleen reageren als je je hierin kunt vinden!


Los van de rijke historie en track record vanaf 1949 staat ASICS bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van footwear, iets waar we jou van alles over zullen gaan vertellen én iets waar jij straks alle klanten over gaat vertellen. Jouw doel is om de historie en alle unique selling points om te slaan naar consumenten voordelen, te zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel én natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat jij als merkvertegenwoordiger de winkel in gaat ga je naar het hoofdkantoor van ASICS om daar getraind te worden, krijg je vanuit CPM de mogelijkheid om aanvullende (sales) trainingen te volgen en hebben we speciale coaches die jou gaan begeleiden bij je carrière.


Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, laten zien bij onze klanten als best in class en wil jij beginnen met de bouw van je carrière? Meld je dan aan of als je vragen hebt, bel/app/mail dan met Aukje op 06-10282648 of aukje.tervelde@cpm.nl

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan betalen en bieden;


Wat bieden wij jou?

  • 12 uur per week op donderdag/vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur).
  • Salaris van 12,50 per uur.
  • Een bonus programma
  • Een gesponsorde ASICS outfit
  • 100% reiskostenvergoeding
  • Netto onkosten vergoeding
  • De CPM sales academie
  • Loopbaan begeleiding

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, heb je ervaring in de (direct) sales, heb je een passie voor sport, wil jij je bij ASICS laten zien als best in class én wil jij beginnen met de bouw van je carrière? Meld je dan aan of als je vragen hebt, bel/app/mail dan met Aukje op 06 10282648 of aukje.tervelde@cpm.nl