ASICS Brand Ambassador - bijbaan Rotterdam

Functieomschrijving

Wil jij 1 van de grootste spelers op het gebied van sportkleding / schoenen helpen om de NR 1 positie te behouden en verder uit te breiden? Dan gaan wij jou helpen te winnen! Jij met je passie voor sport en ervaring met verkoop, wij met onze trainingen vanuit de CPM Sales Academie, een goed salaris + aanvullende voorwaarden én natuurlijk een volledig gesponsorde outfit. Meld je aan en we gaan beginnen!


! Een harde eis is dat je ervaring hebt in de directe verkoop van een handige functie. Graag alleen reageren als je hierin kunt vinden!


Los van de rijke historie en het track record vanaf 1949, staat ASICS bekend om zijn NR 1 positie op het gebied van footwear, iets waar we jou van alles over willen gaan vertellen én iets waar jij straks alle klanten over gaat vertellen. Jouw doel is om de geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te slaan naar voordelen, om te zorgen voor een perfecte uitstraling in de winkel én om alle unieke verkooppunten te stimuleren!

Voordat jij als merkvertegenwoordiger de winkel in gaat, ga je naar het hoofdkantoor van ASICS om daar getraind te worden, krijg je vanuit CPM de mogelijkheid om aanvullende (verkoop) trainingen te volgen en hebben we speciale coaches die jou gaan begeleiden bij je carrière.


Wat bieden wij jou?

  • 8 uur per week op zaterdag in een toffe winkel in Rotterdam;
  • Salaris van €12,50 bruto per uur;
  • Een gesponsorde ASICS outfit;
  • Een dagvergoeding;
  • 100% reiskostenvergoeding;
  • Uitgebreiden trainingen via ASICS én de CPM Sales Academy.

Vereisten

Wat vinden wij belangrijk?

Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, heb je ervaring in de (directe) verkoop, heb je een passie voor sport, wil jij je bij ASICS laten zien als best in class én wil jij beginnen met de bouw aan jouw carrière? Meld je dan nu aan!
Bij vragen over de werkzaamheden van het sollicitatieproces bel of app Irina via 06-55794455.
Tot snel.