ASICS promotor - bijbaan

Functieomschrijving

Heb je een passie voor sport en ben je sales gericht? Wil je aan de slag voor ASICS, één van 's werelds grootste sportmerken? Dan is dit jouw kans! Wij bieden je een goed salaris, een mooi bonusprogramma, een gave ASICS outfit en een goede reiskostenvergoeding. Solliciteer nu en ga snel aan het werk. Let op: er zijn nog maar een aantal plekken over!


Wat ga je doen?

Voor ASICS zijn wij opzoek naar enthousiaste verkopers die zelf ook van hardlopen en bewegen houden.

Als promotor ga je de producten van ASICS verkopen in een sportzaak, je wordt een echte ASICS specialist. Jouw afdeling is de running afdeling, een afdeling waar jij je helemaal op je plek voelt. Je gaat klanten adviseren en samen op zoek naar het juiste ASICS product voor hen. Jullie gedeelde passie voor sport zorgt voor een leuk gesprek en je geeft de klant een optimale merkervaring. Hiervoor is het natuurlijk ook van belang dat de producten netjes gepresenteerd zijn en jij op de hoogte bent van de voorraad. Om de klant van het juiste advies voorzien, krijg je van te voren een uitgebreide producttraining. Klinkt goed toch?


De training zal plaatsvinden op woensdag 27-11-2019. 


Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan met fijne werkomgeving op donderdag/vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur)
  • Salaris is € 12,50 per uur (incl. vakantiegeld & vakantiedagen)
  • Een bonus programma, de bonus hangt af van jouw prestaties en inzet
  • Een gave ASICS werkoutfit en training
  • 100% reiskostenvergoeding met OV of ruime KM vergoeding

Vereisten

Ben jij sportief, enthousiast, communicatief en heb je ervaring in de sales? Ben je 4 uur beschikbaar op de donderdagen/vrijdagen en 8 uur op de zaterdagen? En kan je bij de training zijn? Dan maken we graag kennis met je!

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefoongesprek met Aukje en een kennismakingsgesprek op kantoor bij CPM op een moment dat jou uitkomt.