ASICS promotor - bijbaan

Omschrijving

Ben jij sales gericht en wil jij graag aan de slag voor een groot sportmerk? Dan is dit je kans! Wij bieden je een goed salaris: t/m 20 jaar € 9,44, vanaf 21 jaar € 11,11 (incl. vakantiegeld), een mooi bonusprogramma en goede reiskostenvergoeding. Jij komt niks te kort! Solliciteer nu en ga snel aan het werk.


Wat ga je doen?

Als promotor ga je ASICS verkopen in een sportzaak. Hier zal je klanten overtuigen van de kwaliteit en de voordelen van ASICS ten opzichte van andere merken. Het doel is natuurlijk dat de klant tevreden en met het juiste product de winkel uit gaat. Je zal de klant dus een optimale merkervaring moeten bieden. Hiervoor is het van belang dat de producten van ASICS aantrekkelijk zijn gepresenteerd, jij op de hoogte bent van de voorraad en aanwezige producten en je alle kennis in huis hebt om het juiste product aan de klant te adviseren.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan met fijne werkomgeving op donderdag/vrijdag (4 uur) en zaterdag (8 uur)
  • Salaris afhankelijk van je leeftijd; t/m 20 jaar € 9,44, vanaf 21 jaar € 11,11 per uur (incl. vakantiegeld)
  • Een bonus programma, de bonus hangt af van jouw prestaties en inzet
  • 100% reiskostenvergoeding of ruime KM vergoeding

Vereisten

Ben jij enthousiast, communicatief en overtuigend? Heb je daarnaast affiniteit met sport? En ben je 4 uur beschikbaar op de donderdagen/vrijdagen en 8 uur op de zaterdagen? Dan maken we graag kennis met je!

 

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefoongesprek met Aukje en een kennismakingsbijeenkomst op vrijdag 20 september. Daarna volg je een training op woensdag 25 september en kun je aan de slag.