Blokker winkelinrichter

Functieomschrijving

Hou jij van het inrichten van winkels, wil je werken binnen een gemotiveerd team en aan de slag voor Blokker? Laten we dan snel kennismaken!

 

Samen met een gezellig team, ga jij in 6 dagen een gehele Blokker winkel (her)inrichten. Als je op de eerste dag de winkel binnen komt, is deze helemaal leeg, alleen de schappen staan er. Aan jouw en het team de taak om in de volgende dagen de schappen in te richten volgens schappenplan. Op de laatste dag zet je samen met de rest van het team de puntjes op de i en is de winkel geheel afgestyled. Er is voor de creatievelingen altijd ruimte voor een eigen inbreng op diverse creatieve tafels. Elke week is anders en je komt dus ook steeds weer in een nieuwe winkel en situatie terecht, super leuk! 


Het team bestaat uit ongeveer 8 mensen en een voorman. De voorman is het aanspreekpunt voor het team en de Blokker. Naast de voorman, kan je ook bij jouw collega's terecht met vragen.  

Vereisten

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne werkomgeving binnen een gezellig team, waar je veel van zult leren. De winkel ombouwen zijn donderdag t/m dinsdag van 7:00 tot 16:00 uur.

  • Je ontvangt een 0 uren contract, echter kan je wel lekker veel werken.
  • Het salaris betreft €9,44 per uur (tot 20 jaar) en vanaf 21 jaar is het uurloon €11,16 beide incl. vakantiegeld en vakantiedagengeld.
  • Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt.
  • Verder zijn er nog de jaarlijkse bedrijfsfeesten waar we je zeker voor uitnodigen!

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel, een doorzetter, vriendelijk en oplossingsgericht. Het is hard werken, maar wel in een gezellig en enthousiast team.
  • Je verkeerd in goede fysieke gezondheid. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je hebt ervaring met het ombouwen van schappen of in de retail.
  • Je woont in de Noord-Oost Nederland of Brabant.

Enthousiast?
Solliciteer dan gelijk!

Na een telefonische kennismaking volgt een kennismakingsbijeenkomst bij ons op het Hoofdkantoor in Amstelveen. We maken er een leuke dag van en beginnen met een voorstelrondje, daarna vertellen wij wie we zijn en wat je kunt verwachten als je voor CPM aan de slag gaat. Dan hebben we een break met een lekkere lunch. Na de lunch krijg je een hands-on training, waarbij je alles leert wat je moet weten om voor ons aan de slag te gaan! Als afsluiting ontvang je een certificaat voor je deelname en verzamelen we de nodige gegevens om je contract in orde te kunnen maken.

 

Heb je eerst nog vragen? Bel of app dan met Aukje via 0610282648