Brand Ambassador *Shopt - Rotterdam

Functieomschrijving

Wil jij een gratis product dat geld oplevert verkopen?

Wij brengen in oktober 2020 een innovatieve app op de markt: *Shopt!
Deze app is gratis te downloaden voor zelfstandige ondernemers in de out of home(OOH) branche en horeca. Voor de OOH bezoek je onder andere cafetaria's, buurtwinkels en kiosken. In de horeca bezoek je onder andere café's, cocktailbars en restaurants.
Merken kunnen betaald gebruik maken van de *Shopt app en er mooie deals inzetten voor de ondernemers. De ondernemers kunnen met deze deals cash geld verdienen.

*Shopt is nieuw op de Nederlandse markt, dus we willen ondernemers uitleggen wat *Shopt is en laten zien hoe ze er geld mee kunnen verdienen. Dit wordt jouw opdracht! Je bezoekt in jouw stad horeca en to-go locaties en legt uit wat *Shopt is. Je maakt ondernemers dus eigenlijk blij met een gratis product, dat ze ook nog geld gaat opleveren! En nog mooier, het kan jou ook flink geld opleveren, want voor elke locatie die actief wordt op *Shopt betalen wij een mooie bonus uit.

We beginnen in de 5 grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht & Eindhoven. Voor deze steden zoeken wij gemotiveerde sales toppers, die het gaaf vinden om *Shopt te introduceren bij zelfstandige ondernemers.

Heb jij de gunfactor, stap je makkelijk op mensen af en weet je ze te overtuigen, dan is dit echt iets voor jou! Wij verwachten dat je bij ongeveer 3 locaties per uur echt goed kunt uitleggen wat *Shopt is.
De overige locaties bezoek je nog een keer later in de week of je maakt een afspraak met de ondernemer. Naast je bezoeken, ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging van je bezoeken, de administratie en de aftersales. Uiteraard wordt dit allemaal vanuit CPM begeleid.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Je bent enthousiast, een doorzetter en komt zelf met ideeën om *Shopt te introduceren.
  • Je bent vindingrijk en weet op een leuke & spontane manier mensen te overtuigen.
  • Je hebt ervaring in de sales of bent super gemotiveerd het sales vak te leren.
  • Je kent de stad goed en je vindt het fijn om op de fiets locaties te bezoeken.
  • Je kunt goed rapporteren en werkt nauwkeurig.
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar. Fulltime werken kan ook!

Wat bieden wij?

  • Een flexibel contract voor 3 maanden met een bruto uurloon van €11,34 (vanaf 21 jaar en ouder).
  • Een goede bonus regeling wanneer jij locaties weet te activeren. Deze bonus kan oplopen tot € 200,- bruto of meer per week.
  • Een tablet om *Shopt te demonstreren en je rapportage op te kunnen doen.
  • Flyers en andere ondersteunende materialen om je werk te kunnen doen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op! Heb je vragen? Neem dan contact op met Hester via 06-82133388..