Field coach

Functieomschrijving

Als Field Coach bij CPM Nederland help jij een team van merchandisers succesvol te zijn door hen te enthousiasmeren en te coachen op hun persoonlijke ontwikkeling. Je bent medeverantwoordelijk voor het resultaat van jouw team en je bent dan ook dè go-to person voor hulpvragen.

Wat ga je doen?
Jij wil mensen helpen met hun ontwikkeling en samen met hen een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Als field coach ben jij daarom gemiddeld 4 dagen per week in het veld te vinden, want dat is waar het gebeurt! 

Jouw team bestaat uit >15 merchandisers die verantwoordelijk zijn voor de optimale zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van de diverse producten van het A-merk binnen de supermarkt. Je coacht en begeleid jouw team op persoonlijke ontwikkeling en stuurt waar nodig aan op het beoogde resultaat. Je voert functionerings- en beoordelings- gesprekken en evalueert de werkzaamheden met het accountteam en de klant. Daarnaast draag jij bij aan de verschillende trainingen van onze eigen CPM Sales Academy. 

Naast dat je veel overleg hebt met het accountteam heb je ook contact met recruitment. Je  bespreekt de ontwikkelingen binnen jouw team en je sluit aan bij sollicitatiegesprekken. Nieuwe medewerkers geven wij graag naast een warm welkom, ook een vliegende start en daarom ontvang jij hen op kantoor voor een on-boarding. Door jouw training en begeleiding is de nieuwe medewerker in no-time “on speed” en onderdeel van ons team!

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt ervaring met het coachen en/of begeleiden van medewerkers binnen de FMCG-branche. 
Je bent commercieel, empathisch, betrouwbaar, toegankelijk en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bouwt een (vertrouwens) relatie op met jouw team, motiveert hen en daagt ze uit in hun werk.
Je haalt energie uit het behalen van verschillende KPI's, hebt zelf reflecterend vermogen en je durft kritisch te zijn op zowel jouw medewerkers als de verschillende procedures.
Je bent ondernemend en ziet kansen en denkt graag mee met het projectteam op kantoor om bijvoorbeeld de werkprocessen naar een hoger plan te tillen.
Je bent veel onderweg en daarom uiteraard in het bezit van jouw rijbewijs. Je woont in de regio midden Nederland.

Wat kan je van ons verwachten?

Een gave werkplek in Amstelveen. Hier wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor ontwikkeling, ontspanning en plezier! Je loopt mee in ons talentprogramma, zodat ook jíj jezelf kunt blijven ontwikkelen. We hebben een dagelijks goed gevulde fruitmand, maandelijkse donderdagmiddagborrels op locatie en je kunt één keer per maand genieten van een heerlijke stoelmassage! Omdat jouw werkzaamheden zich veelal in het veld afspelen krijg je een comfortabele bedrijfsauto (jouw privékantoor) waarmee je langs alle mooie steden en dorpen in NL rijdt. Zo zie je nog eens wat!

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een bruto maandsalaris tussen de 2500,- en de 2700,- afhankelijk van ervaring;
  • Een uitgebreide on-boarding en deelname aan het Talentprogramma;
  • 25 vakantie dagen en 8% vakantiegeld;
  • Goede pensioenregeling;
  • Maandelijkse Onkostenvergoeding;
  • Laptop en telefoon;
  • En heel veel gezellige collega’s.

Ben jij geïnteresseerd?
Dan horen we graag wie jij bent en wat jou motiveert! Reageer direct of neem contact op met Irina: 06-55794455 voor meer info.