Jumbo winkelinrichter

Functieomschrijving

Hou jij van het inrichten van winkels, wil je werken binnen een gemotiveerd team en aan de slag voor Jumbo? Laten we dan snel kennismaken!

Samen met een team CPM’ers ga jij in 5 dagen een gehele Jumbo winkel (her)inrichten. De eerste dag ga je spierballen laten zien bij het opbouwen van de schappen. Wees gerust, heb je die niet, dan start je gewoon bij de tweede dag. Want vanaf de tweede dag gaan we er voor zorgen dat de schappen ingericht worden volgens schappenplan. Op de laatste dag zet je samen met de rest van het team de puntjes op de i en is de winkel geheel ingericht en voorzien van de benodigde POS materialen. De winkel is dan klaar voor de feestelijke opening!

Het team bestaat uit 6 -10 CPM’ers en een voorman. De voorman is verantwoordelijk voor de aansturing en controle tijdens het project. Bij hem of haar kun je dan ook terecht met vragen.

Vereisten

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fijne werkomgeving binnen een gezellig team, waar je veel van zult leren. De winkel ombouwen zijn donderdag t/m dinsdag van 7:00 tot ongeveer 16:00 uur.

  • Je ontvangt een 0 uren contract, echter kan je wel lekker veel werken.
  • Een het salaris betreft tot 21 jaar €9,44 per uur en vanaf 21 jaar of ouder is het uurloon €11,16 beide incl. vakantiegeld en vakantiedagengeld.
  • Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt.
  • Verder zijn er nog de jaarlijkse bedrijfsfeesten waar we je zeker voor uitnodigen!

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel, een doorzetter, vriendelijk en oplossingsgericht. Het is hard werken, maar wel in een gezellig en enthousiast team.
  • Je verkeerd in goede fysieke gezondheid.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt ervaring met het ombouwen van schappen of in de retail.

 

Enthousiast? Solliciteer dan gelijk!

 

Na een telefonische kennismaking volgt een kennismakingsbijeenkomst bij ons op het Hoofdkantoor in Amstelveen. We maken er een leuke dag van en beginnen met een voorstelrondje, daarna vertellen wij wie we zijn en wat je kunt verwachten als je voor CPM aan de slag gaat. Dan hebben we een break met een lekkere lunch. Na de lunch krijg je een hands-on training, waarbij je alles leert wat je moet weten om voor ons aan de slag te gaan! Als afsluiting ontvang je een certificaat voor je deelname en verzamelen we de nodige gegevens om je contract in orde te kunnen maken.

 

Heb je eerst nog vragen? Bel of app dan met Aukje via 0610282648