Projectcoördinator bij CPM Nederland!

Omschrijving

Projectcoördinator bij CPM Nederland!

Bij CPM Nederland werken wij samen met diverse grote A-merken in diverse kanalen. Denk hierbij aan de Retail, Out of Home, Consumenten Elektronica en Health and Beauty. Ben je benieuwd hoe dat werk er uitziet? Bekijk hier de video! 

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator. Je gaat voor onder andere Mars, Royal Canin, LG, KPN, Acer, Philip Morris, Nutricia zorgen dat alles van A tot Z geregeld is. Wij zorgen voor deze A-merken dat hun producten zo goed mogelijk zichtbaar en verkrijgbaar zijn voor de consument. Om dit mogelijk te maken zetten wij op projectbasis voor korte maar ook langere tijd buitendienst teams in. Je coördineert en draagt volledige zorg voor de uitvoering van jouw projecten op operationeel niveau, waarbij je tijdens het gehele project ook jouw klant ontzorgt en voorziet van informatie. Hierbij kan je denken aan de voorbereiding van een nieuw project, het monitoren en sturen tijdens dit project en natuurlijk de rapportage en evaluatie.   Sowieso één dag in de week zul je bij de klant Mars aan het werk zijn in Veghel. De andere dagen bij CPM op het hoofdkantoor in Amstelveen. Om deze reden is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. Je woont bij voorkeur in regio Utrecht - Amsterdam.

 

Collega’s  

Op het hoofdkantoor van CPM in Amstelveen werken ruim 40 andere collega’s. Het operations team waarin jij komt te werken bestaat uit acht (senior)project coördinatoren. Daarnaast werk je nauw samen met de verantwoordelijke accountmanagers die commercieel verantwoordelijk zijn voor de klant. Natuurlijk heb je ook te maken met onze buitendienst welke bestaat uit een vast team merchandisers, en een flex team. Jij bent het aanspreekpunt voor deze teams en hebt dagelijks contact met hen. 

 

Wij bieden: 

Bij CPM werken wij hard, maar er is tevens ruimte voor ontspanning en vooral ook plezier met elkaar! Er is altijd een goed gevulde fruitmand die dagelijks wordt aangevuld door Carolien. Een keer per maand mag je gebruik maken van de stoelmassage op kantoor en hebben wij elke maand een gezellige donderdagmiddag borrel. Daarnaast werk je in een dynamische omgeving en zijn er flex plekken beschikbaar. Je energie kan je zeker kwijt in alle projecten, maar wil je op een andere manier je energie kwijt kan dit op een van onze bureau fietsen. 

 

Wat bieden wij verder:

  • Een uitdagende, zelfstandige job in een hecht team;
  • Een salaris van € 2500,-bruto per maand;
  • Laptop en telefoon;
  • Reiskostenvergoeding;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen middels diverse trainingen en cursussen;
  • Een open cultuur, hierdoor wissel je makkelijk kennis en ervaring uit met jouw collega’s;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Vereisten

Wie ben jij? 
Je bent een harde werker, proactief en wordt blij van regelen en oplossen. Daarnaast kun je goed overzicht houden en weet je prioriteiten te stellen. 
Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een dynamische omgeving, waarbij je veel ballen hoog houdt. Hier bij CPM is namelijk geen dag hetzelfde! Jij gaat door tot het werk af is en mocht er een probleem ontstaan, bijt jij je hier in vast. Je bent goed in organiseren en plannen en hebt affiniteit met de retail en FMCG branche. Daarnaast kun je goed overweg PowerPoint en Excel. 

 

Ben jij geïnteresseerd? Dan horen we graag wie jij bent en wat jou motiveert! Reageer direct via de sollicitatiebutton of neem contact op met Hester via 0683890004 voor meer informatie.

Voor deze functie zijn er twee sollicitatierondes op het hoofdkantoor van CPM in Amstelveen. Het eerste gesprek is met Hester (Recruiter) en Sandy (Operations Manager), het tweede gesprek met Michelle (senior Operations Executive) en Marlous (Accountmanager).