Promotie - bijbaan

Functieomschrijving

Wij gaan jou helpen om jouw carriere een vliegende start te geven! Bij CPM werken we uitsluitend met A-merken en bieden wij starters een unieke kans om zichzelf te laten zien bij merken zoals Samsung, ASICS, Heineken en nog veel meer. Door de CPM training academie en persoonlijke loopbaan begeleiding via onze fieldcoaches stellen wij elke dag mensen zoals jij in staat om te werken aan jouw carriere en dit alles op flexibele basis!


Meld je nu aan bij onze one day ready to work sessie, waarin wij je gegarandeerd in 1 dag klaar stomen om te beginnen aan je loopbaan!


Tijdens de one day ready to work dag nemen wij je mee in wat wij doen voor onze klanten, wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Afgezien van de verse broodjes van onze hofleverancier mag je ook dezelfde dag nog mee doen aan één van onze sales trainingen vanuit de CPM Sales Academie!


Binnen de projecten die wij hebben op het gebied van promotie/sales wordt een beroep gedaan op je zelfstandigheid, tegelijkertijd doe je het niet alleen. Samen met een team van promotors, project managers en fieldcoaches zorgen jullie allen voor klant belevingen, brand love en natuurlijk sales! Je kan bij ons direct aan de slag voor klanten als ASICS, Danone, Specsavers en BOSCH én kan je zelf kiezen wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent.Vereisten

Ervaring is geen vereiste, attitude wel. Ben jij iemand die bereid is om zich voor 100% in te zetten, laten zien bij onze klanten als best in class en wil jij beginnen met de bouw van je carrière? Meld je dan aan of als je vragen hebt, bel/app/mail dan met Aukje op 06-10282648 of aukje.tervelde@cpm.nl

Los van bovengenoemde gaan we jou natuurlijk ook belonen voor je inzet, afhankelijk van je leeftijd bieden wij jou als startsalaris tussen de 9,44 en 12,50 per uur, vergoeden we je reiskosten 100% én hebben we een netto onkosten vergoeding.