Promotor Bosch - bijbaan

Functieomschrijving

Sales promotor witgoed locaties Tilburg, Den Bosch & Rotterdam 


Voor Bosch zijn wij op zoek naar een Sales Promotor voor de afdeling witgoed die wil zorgen voor een optimale klantbeleving. Je geeft passend advies over de wasmachines en drogers van dit innovatieve merk. 


Wat ga je doen?

Na een inspirerende sales en producttraining ben jij klaar om aan de slag te gaan! Jouw vaste werklocatie is de Media-Markt en je begint jouw dag met het controleren van jouw afdeling. Staat alles er goed bij? Kloppen de acties? Kloppen de prijzen? Is alles schoon en netjes? Natuurlijk maak je ook een rondje in de winkel om al jouw collega’s te begroeten en ook daar check je of er nog interessante ontwikkelingen zijn bij bijvoorbeeld concurrerende merken. De eerste klanten lopen binnen en je spreekt iedereen aan en kijkt of je kunt helpen met het maken van een passende keuze. Na een goed gesprek en uitleg over een van de nieuwste wasmachines heb jij jouw eerste deal gesloten. Gaaf! Er volgen nog veel meer gesprekken deze dag, want het is lekker druk. Naast klanten spreek je ook andere promotors die voor andere merken werkzaam zijn. Je hebt er net een uitgebreide training gehad over de nieuwste producten en vertelt hen alles over de nieuwste ontwikkelingen! Na een succesvolle dag voer jij jouw verkopen en bevindingen in via de app en is jouw werkdag alweer voorbij.


Wat bieden wij?

Een leuke job op zaterdag (van 12.00-18.00 uur) of zondag (van 12.00-17.00 uur) en een productgerichte training. Je ontvangt een nul uren contract en het salaris betreft tot 20 jaar €9,40 per uur en vanaf 21 jaar of ouder is het uurloon €11,11 beide incl. vakantiegeld en vakantiedagengeld. Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt. Daarnaast maak je deel uit van een groot A-merk, welke wereldwijd bekend is!

Vereisten

Wie ben jij?

  • Het een pre wanneer je ervaring hebt in de sales;
  • Je hebt interesse in consumenten elektronica; 
  • Je bent enthousiast en weet jouw enthousiasme en passie over te brengen;
  • Je bent beschikbaar in het weekend;
  • Je woont in de omgeving Tilburg of Den Haag

Leuke job toch? Wij vinden van wel! Laat zien wie je bent, door direct te solliciteren via de button. Mocht je naast deze weekend job nog tijd hebben voor andere opdrachten, laat het ons weten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij CPM Nederland!  Bel of app met Aukje voor meer informatie via 0610282648.