Recruiter - CPM Nederland

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je de juiste kandidaten weet te vinden voor diverse grote A-merken? En wil jij een goede kandidaat beleving verzorgen voor alle sollicitanten? Dan spreken wij jou graag!


Als Recruiter bij CPM vervul je samen met jouw team diverse vacatures binnen de FMCG-branche.
Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces: van de vacature intake, het schrijven en uitzetten van vacatures tot het spreken van kandidaten tijdens telefonische screenings en sollicitatiegesprekken.
Daarnaast heb je contact met jouw interne en externe klanten en je voorziet hen van advies over kandidaten, sollicitatieprocedures en de (krappe) arbeidsmarkt. Naast het vervullen van vacatures streven wij ook naar een goede kandidaat beleving en willen wij meegaan in de trends en ontwikkelingen binnen recruitment. In deze functie is dan ook de ruimte om mee te denken over diverse werving strategieën om zo de juiste kandidaten te vinden.


Collega’s

Op ons hoofdkantoor in Amstelveen werken 40 medewerkers. Onze buitendienst bestaat uit 300 flex-medewerkers en 250 vaste medewerkers.

Het team waarin je terecht komt bestaat uit drie recruiters en ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen portfolio. Er wordt nauw samengewerkt en wekelijks vindt er overleg plaats over lopende vacatures en uitdagingen die we gezamenlijk oplossen.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Als recruiter is het belangrijk om makkelijk contact te maken en een relatie op te kunnen bouwen met kandidaten en klanten. Goed kunnen luisteren is ook een belangrijke eigenschap, je wilt tenslotte precies weten waar jouw klant naar op zoek is of wat een kandidaat motiveert om te solliciteren. In deze functie is het belangrijk dat je makkelijk en snel schakelt tussen verschillende werkzaamheden en dat je je prioriteiten niet uit het oog verliest. Daarnaast vragen wij het volgende:

 • Je hebt ervaring in werving en selectie (minimaal 1 jaar);
 • Je hebt kennis over de arbeidsmarkt en het actief benaderen van kandidaten;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je bent woonachtig in de regio Amstelveen;
 • Je hebt HBO werk en denkniveau;

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkplek in Amstelveen. Hier wordt hard gewerkt, maar waar zeker ook ruimte is voor ontwikkeling, ontspanning en plezier! Zo is er een uitgebreid Talent programma, is er een maandelijkse borrel op locatie, een dagelijks goed gevulde fruitmand en kun je één keer per maand genieten van een heerlijke stoelmassage. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een mooi klantenbestand, denk hierbij aan Heineken, Samsung, Mars, Vrumona, PepsiCo etc.
 • Een uitgebreide on-boarding en deelname aan het Talentprogramma;
 • Een bruto maandsalaris tussen de 2500,- en de 2700,- afhankelijk van ervaring;
 • 25 vakantie dagen en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • En heel veel gezellige collega’s.

Is jouw interesse gewekt?
Solliciteer direct of neem contact op met Aukje voor meer informatie via: 0610282648