Sales promotor Bosch - Black Friday

Omschrijving

Sales promotor Black Friday Bosch

Voor Bosch zijn we opzoek naar Sales promotors voor de afdeling witgoed die willen zorgen voor een optimale klantbeleving tijdens de Black Friday dagen. Je geeft passend advies over de wasmachines en drogers van dit innovatieve merk. De Black Friday dagen zijn van donderdag 28-11 t/m zondag 1-12.

Wat ga je doen?

Na een inspirerende sales en producttraining ben jij klaar om aan de slag te gaan! Jouw werklocatie is de Media-Markt voor de aankomende 4 dagen en je begint jouw dag met het controleren van jouw afdeling. Staat alles er goed bij? Kloppen de acties? Is alles schoon en netjes? Natuurlijk maak je ook een rondje in de winkel om al jouw collega’s te begroeten. De eerste klanten lopen binnen en je helpt met het maken van een passende keuze. Na een goed gesprek en uitleg over een van de nieuwste wasmachines heb jij jouw eerste deal gesloten. Gaaf! Er volgen nog veel meer gesprekken deze dag, want het is lekker druk. Na een succesvolle dag voer jij jouw verkopen en bevindingen in via de app en is jouw werkdag alweer voorbij.

Wat bieden we jou?

Een leuke job op donderdag 28-11 t/m zondag 1-12 (6 uur per dag) en een productgerichte training. Je ontvangt een nul uren contract en het salaris betreft tot 20 jaar €9,44 per uur en vanaf 21 jaar of ouder is het uurloon €11,11 beide incl. vakantiegeld en vakantiedagengeld. Je ov kosten worden 100% vergoed en je krijgt van ons een ruime km vergoeding wanneer je met je eigen auto rijdt. Daarnaast maak je deel uit van een groot A-merk, welke wereldwijd bekend is!

 

Vereisten

Wie ben jij?

• Het een pre wanneer je ervaring hebt in de sales;

• Je hebt interesse in consumenten elektronica;

• Je bent enthousiast en weet jouw enthousiasme en passie over te brengen;

• Je bent beschikbaar van 28-11 t/m 01-12;

• Je woont in de omgeving of in één van de volgende steden:

Almere, Amersfoort, Amsterdam West, Breda, Cruquius, Ede, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle, Den Haag, Rijswijk, Duiven, Leidschendam.


Leuke job toch? Wij vinden van wel! Laat zien wie je bent, door direct te solliciteren via de button. Mocht je naast deze weekend job nog tijd hebben voor andere opdrachten, laat het ons weten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij CPM Nederland! Bel of app met Aukje voor meer informatie via 0610282648.