Stagiair Social Media

Omschrijving

Wij zijn een fieldmarketing bureau en verhogen de sales van onze klanten d.m.v. diverse projecten, zoals schapombouw, merchandise en promotie activiteiten. Daarnaast hebben we veel vertegenwoordigers in dienst, die continu voor dezelfde klant werken. We werken voor veel mooi A-merken zoals Samsung, Heineken, Mars, PepsiCo, etc.

 Om onze employer branding te verbeteren, laten we graag op social media zien, wat voor gave projecten wij doen en wat een mooie resultaten we in het veld boeken. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiaire die ons gaat helpen met: 

  • Het invullen van de content kalender en deze planning waarborgen;
  • Het verzamelen van content, denk aan foto’s, filmpjes, etc. Deze zal je gedeeltelijk zelf maken door met de buitendienst mee te gaan;
  • Het posten van deze content, inclusief pakkende teksten die onze doelgroep aanspreekt;
  • Het monitoren van de resultaten, en zo nodig bijsturen. Oftewel, wat werkt wel en wat minder;
  • Het verhogen van het aantal volgers op de diverse social media platforms.

In deze functie wordt je onderdeel van het Marketing & Communicatie team. Je mag content creëren en bewerken om deze te posten op de diverse social media platforms. Hierbij hou je de achterliggende social media strategie aan. Je bent deels buiten de deur om foto’s en video’s te maken en deels op kantoor (Amstelveen) om de content te bewerken en te posten. Je schakelt veel met collega’s, zodat je weet met welke projecten je mee kunt gaan in het veld.

 Wij zijn een jong en informeel bedrijf. Je krijgt bij ons veel vrijheid, waarbij we verwachten dat je deze wel goed invult. Wij zijn op zoek naar iemand die met veel enthousiasme en creativiteit te werk gaat, met onze bedrijf identiteit als leidraad.

Vereisten

Je legt makkelijk contacten en je weet iedereen in je omgeving enthousiast te krijgen voor jou ideeën. Je bent pro-actief en leergierig. We zijn op zoek naar een HBO Marketing / Communicatie stagiair voor meerdere maanden, start datum, lengte stage, vergoeding en aantal dagen per week zijn in overleg.

 Uiteraard zorgen wij voor de juiste begeleiding en geven we je genoeg ruimte om veel te leren.

Interesse gewekt, neem contact op met: jessica.visser@cpm.nl 0f 06-10404144