Store Category Manager Danone

Functieomschrijving

Voor Danone zuivel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Store Category Manager voor rayon midden Nederland. Ben jij ondernemend, ervaren in Field Sales en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als Store Category Manager ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de omzet door een perfecte executie van het zuivelschap. Je gaat na of het schappenplan wordt gehanteerd, welke winkels behoefte hebben aan advies en of alle producten op de juiste plek in het schap staan. Daarnaast focus je op activatie van zowel het assortiment op het schap als (lokale) promoties. Als Store Category Manager ben je in jouw rayon verantwoordelijk voor de winkels van Plus, Jumbo, Coop, MCD en Spar. Rayon Midden Nederland strekt zich globaal van Amersfoort en Utrecht tot aan Tilburg.


Hoe kan jouw dag eruit zien?

Vandaag rij je naar Tilburg. Je hebt zelf al een weekplanning gemaakt en voor vandaag staan er 7 winkels op. Je loopt de eerste winkel binnen en checkt het zuivelschap. Hoe staat het schap erbij? Is dit volgens het schappenplan? Welke verbeteringen zie je? Jouw bevindingen deel je met de manager. Je voorziet hem van advies in een goed gesprek. Na jouw bezoek staat het schap er weer netjes bij en je rijdt vrolijk door naar de volgende winkel. Ook hier check je het schap weer en ga je een goed gesprek aan met de manager, waarbij je je dit keer ook focust op de verkoop van een mooie actie. Yes! Hij wordt enthousiast en je mag de actie gaan inzetten! Je maakt gebruik van diverse materialen zoals schapkaarten, kartonnen zuilen en gekoelde second placements. Het schap valt echt op en je bent gegaan voor ‘excellence in executie’.


Danone en jouw collega’s

Danone is ervan overtuigd dat een goede executie van het schap bijdraagt aan categorie- en omzetgroei. Om een goed gesprek aan te gaan, is relatiebeheer uiteraard erg belangrijk. Daarnaast word je uitgedaagd om, onder begeleiding van data (dashboards, distrifood dynamics, 7even), mooie kansen in jouw gebied te signaleren en op specifiek winkelniveau adviezen uit te brengen.

Het team bestaat uit 4 andere Store Category Managers. Het is een enthousiast en hecht team wat op elkaar bouwt wanneer er bijvoorbeeld problemen of vragen zijn of grote projecten, waarbij de taken verdeeld worden. Je rapporteert namens CPM aan de Head of Store Category Management. Danone is een dynamische organisatie, waar open gecommuniceerd wordt en in samenwerking met CPM veel waarde wordt gehecht aan goede zorg en begeleiding.

 

Vereisten

Als Store Category Manager

 • Ben je woonachtig tussen Utrecht en Den Bosch
 • Heb je ervaring in sales in de FMCG brance (+2 jaar);
 • Ben je sterk in communicatie en relatiebeheer;
 • Ben je ondernemend en zie je kansen voor het beste resultaat;
 • Vind je het leuk om samen te werken met jouw collega’s bij Danone;
 • Heb je ervaring met Excel en Powerpoint;
 • Heb je enige ervaring met het analyseren van data/dashboard.


Wij bieden jou

 • Een salaris tussen de € 2300- € 2500, afhankelijk van ervaring;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Een smartphone, laptop/tablet en auto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een functie waarbij je voor één van de meest bekende zuivelbedrijven van Nederland mag werken.

Enthousiast? Laat ons zien wie je bent!

Reageer dan direct door online te solliciteren via de button.
Meer weten? Bel of app met Irina via 06-55794455

Voor deze baan zijn er twee sollicitatie rondes. Na een telefonische kennismaking, vindt er een eerste gesprek plaats in Amstelveen bij CPM Nederland. Het tweede gesprek vindt plaats bij Danone in Maarssen. Dit gaat uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.