Teamleider Sales Phillip Morris - IQOS Store

Functieomschrijving

Een rookvrije wereld als missie?

Een internationale onderneming in de spannendste tijd van haar geschiedenis?

Een gloednieuw product met een baanbrekende technologie?

Dat vind je allemaal bij Philip Morris! Stap nu mee in ons verhaal!

Als Team Manager in onze boutique in Hoog-Catharijne in Utrecht ben jij het gezicht van IQOS, een nieuw, innovatief product!

Onze klanten komen voor jou op de eerste plaats. Met de nodige expertise informeer jij volwassen rokers over IQOS. Een goede begeleiding in de winkel en klantzorg na aankoop is daarbij van groot belang. Naast klantenservice zorg jij dat de uitstraling van de boutique steeds piekfijn in orde is. Jouw proactieve houding en creativiteit komen de boutique ten goede, omdat er instore regelmatig activiteiten worden georganiseerd waaraan jij een bijdrage gaat leveren.


Functievereisten

“Laat dit maar aan mij over”

• Het verwelkomen van klanten, het doen van een behoeftebepaling en de begeleiding van volwassen rokers bij hun kennismaking met de producten.

• Het uitvoeren van instore retail activiteiten conform de richtlijnen.

• Het opstellen en nastreven van de targets: gefocust op de conversie van de doelgroep.

• Het ondersteunen van de Store Manager bij het managen en ontwikkelen van jouw team. Bij zijn/haar afwezigheid ben jij verantwoordelijk voor het aannameproces, roostering, prestatiemanagement en het interesseren/motiveren van de specialisten.

• Het leveren van support aan het team door actief mee te werken in de boutique en klanten te binden aan het merk.


“Twee druppels water ik”

Je hebt ervaring in een soortgelijke rol. Je bent bekend met POS, voorraadbeheer en MS Office. Je spreekt op professioneel niveau Engels en hebt minimaal MBO4 werk- /denkniveau. Je hebt bewezen ervaring met het neerzetten van targets en een geweldige klantbeleving. Helder denken in uitdagende situaties is voor jou geen probleem: zo weet jij de boutique bruisend te houden. Je bent communicatief/sociaal vaardig waardoor je een sterk en gemotiveerd team weet neer te zetten en te ontwikkelen. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, ben je proactief, klantgericht en draag jij de uitstraling en visie uit naar de specialisten in de boutique.

Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar om te werken en je kan zo spoedig mogelijk van start!


Daarbij krijg ik ook nog”

• Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, afhankelijk van je eigen ambities

• 100% reiskostenvergoeding;

• Diverse trainingen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;

• Een bruto maandsalaris van €2.400,- op basis van 38 uur.

“Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?”


Als jij fulltime beschikbaar bent en daarbij jouw nieuwsgierigheid naar de kansen en doorgroeimogelijkheden is gewekt! Solliciteer dan direct. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure of over deze functie? Bel of app naar Raisa 06-31683610.