Verkoopadviseur Kees Smit Tuinmeubelen

Functieomschrijving

Wil jij onderdeel uitmaken van het gemotiveerde team van de grootste tuinmeubelaanbieder van Europa? Heb je een passie voor sales en klanttevredenheid? Dan zit je bij Kees Smit Tuinmeubelen te Amersfoort op jouw plek! Wij bieden jou een goed salaris, ruime KM vergoeding, diverse trainingen en een fijne werkomgeving binnen een leuk team. Meld je aan, dan gaan we van start!


Werken bij Kees Smit

Kees Smit is een écht familiebedrijf, al drie generaties lang. Met meer dan 1000 verschillende tuinsets zijn ze de grootste tuinmeubelaanbieder van Europa. Ze streven al 75 jaar naar een perfecte serviceverlening en bieden vakkundige adviezen op het gebied van tuinmeubelen. Hier kan jij dus onderdeel van uitmaken! Jij wordt het gezicht van Kees Smit en bent onderdeel van een team met maar liefst minimaal 35 enthousiaste adviseurs. Ook ‘on the job’ word je regelmatig getraind en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij leiden je dus op tot echte Kees Smit verkoopadviseur.

De dag begint met een lekkere bak koffie. Je bereid je vervolgens voor op een dag vol leuke gesprekken met klanten waarin je een adviserende rol aanneemt. Je staat zowel overdag als in de avond en het weekend klaar voor de klanten. De afwisseling samen met de goede sfeer in de winkel en het team maken dat je iedere dag weer met nieuwe energie naar je werk gaat!

Het assortiment wordt in twee vestigingen (Amersfoort-Almelo) en via de online webwinkel aangeboden. Al de tuinmeubelen liggen op voorraad in het distributiecentrum en zijn leverbaar binnen drie werkdagen.


Wat bieden wij?

  • Een salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de 1800- 2000 (op basis van 40 uur).
  • Een contract van 16 -24 uur.
  • Reiskostenvergoeding met het OV of km vergoeding van 19 cent / km .
  • Een goede werksfeer, een leuk team, fanatieke potje tafeltennis

Vereisten

Wat vragen wij?

Omdat Kees Smit een seizoensgebonden bedrijf is, vragen wij een flexibele houding en een ruime beschikbaarheid, waarbij beschikbaarheid om zaterdag en zondag te werken, eventueel de avonden en feestdagen een must is. We bieden jou een 16-24 uur contract aan. In de drukke periode (maart t/m september) zijn de showrooms zeven dagen per week geopend, doordeweeks ook in de avond. Hierdoor het is ook zeker mogelijk om in de drukke periode meer uren te maken.

Flexibele inzetbaarheid, goede communicatieve vaardigheden, creativiteit, enthousiasme en een passie voor verkoop, is wat wij vragen. Naast dat jij met een glimlach de winkel binnenkomt, zorgt Kees Smit ervoor dat jij met een nog bredere lach je werk verlaat!


Ga jij dit jaar meewerken aan een stijging van klanttevredenheid? Laat het Aukje weten. Bel of app via 0610282648 of mail naar aukje.tervelde@cpm.nl We horen graag van je!


Recruitmentproces

Het recruitmentproces is al volgt: Aukje neemt contact met je op, na een leuk telefonisch gesprek, wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij CPM op kantoor. Vervolgens ga je op gesprek bij Kees Smit. Nadat je bent aangenomen krijg je uitgebreide product en sales trainingen (midden februari). Je kunt vervolgens starten in eind februari – begin maart.